Kinderfysiotherapie

Soms zit een kind gewoon niet lekker in zijn/haar vel, het is vaak niet duidelijk waar de oorzaak ligt. Er zijn bijvoorbeeld problemen op school, vage lichamelijke klachten en boos, druk gedrag. Het kan zich ook uiten door hoofdpijnklachten, eetproblemen of moeite met het verwerken van prikkels. Met name kinderen die snel overprikkeld of hoogsensitief zijn, hebben vaak problemen die niet goed herkend worden.

Samenwerking
Door de intensieve samenwerking met logopedisten, consultatiebureaus en leerkrachten heb ik zicht op alle vlakken van de ontwikkeling van een kind. Tijdens de behandeling kijk ik dan ook naar zaken als eten, slapen, gedrag en school. Ook start ik regelmatig een oefenprogramma of krijgt een kind voedingsadviezen bij eczeem en allergieklachten.

Sneller tot de essentie
Door als kinderfysiotherapeut en Cranio Sacraal-therapeut te werken kom ik sneller tot de essentie zodat de behandelingen effectiever zijn. Ik werk daarbij samen met homeopaten, kinesiologen en (kinder)artsen, zodat er indien nodig doorverwezen kan worden.

Hoe ga je van start bij kinderfysiotherapie?
De eerste behandeling is een intakegesprek en een onderzoek om na te gaan waar de klachten vandaan komen. Daarna bespreken we hoe de problemen het beste kunnen worden benaderd en hoeveel behandelingen nodig zullen zijn. De eerste afspraak is meteen een behandelafspraak.

Lees ook meer over:

Okke Tadema

Foto: Martin Rozema

Neem vrijblijvend contact op:

Tel: 072 5091327 | 06 54270789
E-mail: info@okketadema.nl

Openingstijden: ma t/m do van 10.00 tot 17.00 uur.
Bij uitzondering zijn in overleg andere tijden mogelijk.

Adres en route

Oude Bergerweg 48
1862 KM Bergen NH
(Parkeren op eigen terrein)

KVK: 37153782

BIG-registratie: 99035155004

Scroll to Top