De meeste mensen in de praktijk komen bij mij via mond-tot-mondreclame. Ik laat hen daarom ook graag aan het woord.

“Na een jaar last te hebben gehad van een ‘prop in mijn keel’ en ontstoken hoofdholtes ben ik doorgestuurd naar de KNO-arts. Deze trof niets aan en ik werd doorgestuurd naar een logopediste. Ook deze kon mij niet helpen. In gesprek met haar noemde zij Okke Tadema. Ik heb direct contact met Okke opgenomen en zij gaf aan mij te kunnen helpen. Na 5 behandelingen waren mijn problemen voorbij. Door die goede ervaring heb ik ook mijn dochter en kleindochter van 4 weken mee naar de praktijk genomen. Mijn kleindochter was met een vacuümpomp verlost en zij had veel last van geluid en licht. Okke heeft haar 2 keer behandeld en heeft haar welzijn duidelijk verbeterd. Ze is inmiddels een gelukkige, blije baby.”
- Mevrouw Betjes
Enige jaren geleden ben ik met mijn zoon van 3 jaar bij Okke gekomen. Problemen waren onder andere niet willen knuffelen, veel KNO-problemen, extreem hoge pijngrens met name aan zijn hoofd. Hij was zeer afstandelijk, communicatie kwam niet direct door. Driftbuien vanaf zijn geboorte en weinig oogcontact. Wij hadden inmiddels verschillende artsen gezien, buisjes in oren, neusamandelen geknipt maar verder werd er lichamelijk niets gevonden. Ik voelde dat er iets niet goed zat en Okke was de eerste die precies bevestigde wat ik voelde. Mick bleek vanaf zijn geboorte extreme hoofdpijn te hebben. Sinds Okke hem behandeld heeft is hij voor het eerst gaan knuffelen… dat was geweldig!!Hij is socialer, gezelliger, minder afstandelijk en heeft weer een normale pijngrens. Wij gaan regelmatig nog even langs om de puntjes op de ‘i’te zetten, waarna de meeste mensen zeggen… waoh, het lijkt wel een ander kind. Op ons kinderdagverblijf hangt inmiddels een flyer van Okke… zegt het voort.
- Maaike
7 jaar geleden werd er bij mij schildklierkanker geconstateerd. Op dat moment zakt de grond onder je voeten vandaan. Op het moment dat ik hoorde dat ik kanker had liep ik al met mijn kinderen bij Okke. Zij adviseerde mij om na de operatie lang te komen voor een Cranio Sacraal-behandeling. Zij gaf aan dat ik weer in mijn eigen kracht moest komen te staan en zij wilde mijn organen beschermen tegen de jodium kuren die mij nog te wachten stonden. Met de overlevingsdrang die ik had, ben ik op haar aanbod ingegaan. Nee had ik en ja kon ik krijgen, zal ik maar zeggen. En ik moet zeggen met succes! De operaties en behandelingen waren zwaar maar omdat ik in mijn eigen kracht bleef staan kon ik alles doorstaan. Inmiddels ben ik zoveel jaren verder en als ik merk dat ik mijn eigen kracht begin te verliezen of onderzoeken moet ondergaan, ga ik even bij Okke langs voor een APK-tje of een ‘schoonheidsbehandeling’ zoals ik het zelf noem. Ik heb ervaren dat ik naast de reguliere gezondheidszorg ook zeker Okke haar inbreng nodig heb gehad om de ziekte te overwinnen.
- Monique
Okke Tadema

Foto: Martin Rozema

Neem vrijblijvend contact op:

Tel: 072 5091327 | 06 54270789
E-mail: info@okketadema.nl

Openingstijden: ma t/m do van 10.00 tot 17.00 uur.
Bij uitzondering zijn in overleg andere tijden mogelijk.

Adres en route

Oude Bergerweg 48
1862 KM Bergen NH
(Parkeren op eigen terrein)

KVK: 37153782

BIG-registratie: 99035155004

Scroll to Top